Een kerstboom via Uber


Door Bart Brouwers
Leestijd ± 1 minuut
  • 8 december 2017

Uber kennen we ook in Eindhoven inmiddels als de zwaar concurrerende taxidienst die alle interactie en betalingen via een app regelt. Maar als jong bedrijf moet je je niet op één dienst richten en daarom zijn er ook Uber-pakketdiensten, is er een maaltijdservice en – twee dagen per jaar – zelfs een kerstboomdienst. Afgelopen jaren al in diverse andere steden, maar dit jaar voor het eerst ook in Eindhoven.

De service vindt overigens niet plaats via de “eigen” taxi’s; Uber heeft een derde partij in de arm genomen voor het logistieke gedeelte; op die manier is er geen twijfel dat de bomen die tussen de 1,75 en 2 meter hoog zijn, in de auto’s passen. Praxis levert de bomen aan.

Op woensdag 13 en donderdag 14 december kunnen Uber gebruikers tussen 12.00 uur en 20.00 uur via de optie UberTREES in de Uber app een kerstboom bestellen. Net zoals bij een reguliere Uber rit, volgt de klant de route van zijn boom op de kaart in de app. Voor €30 bezorgt komt er dan niet alleen een boom, maar ook kerstkoekjes via Uber Eats bij het opgegeven adres.

Er zijn nog geen reactie op dit artikel↓

Bart Brouwers

Mede-oprichter en mede-eigenaar van Media52 BV, uitgever van e52.nl - @brewbart op Twitter.

> Bekijk alle artikelen van Bart