Etulipa helpt Spa aan de ideale waterdruppel


Door Bart Brouwers
Leestijd ± 1 minuut
  • 14 juni 2017

Etulipa, een Eindhovense startup die zich specialieert in digitale buitenreclame die ook in fel zonlicht goed zichtbaar blijft, heeft voor het mineraalwatermerk Spa de ideale waterdruppel gemaakt. Een en ander is in samenwerking met het Amsterdams reclamebureau J.Walter Thompson gebeurd voor een reclamefilm over het watermerk (de film staat onderaan dit bericht).

Lees hier meer over Etulipa

J.Walter Thompson heeft Etulipa benaderd om te helpen bij de ontwikkeling van een fotolens op basis van een druppel Spa mineraalwater. Met Etulipa’s electrowetting technologie is dit uiteindelijk gelukt.

Het resultaat is een film ‘The Purest Picture. Life through a Spa lens’. Fotografe Robin de Puy heeft met deze techniek een reeks zwart/wit portretten van bekende en onbekende Nederlanders gemaakt.

Etulipa, oud-winnaar van E52’s Gerard & Anton Awards en gevestigd op de High Tech Campus, heeft een digitaal display ontwikkeld dat geen negatief effect heeft op de leefomgeving van mens en dier. Etulipa’s producten kunnen in diverse applicaties gebruikt worden. Zij veroorzaken geen lichtvervuiling en hebben een extreem lage energieconsumptie.

"Ja, ik denk wel dat ik ze echt gevangen heb. En dat door een zuivere druppel."
Robin de Puy —
Fotografe
Spa Purest Picture
SPA
Er zijn nog geen reactie op dit artikel↓

Bart Brouwers

Mede-oprichter en mede-eigenaar van Media52 BV, uitgever van e52.nl - @brewbart op Twitter.

> Bekijk alle artikelen van Bart